Hur fungerar Envirofone?

En enkel guide till att sälja din telefon online

Envirofone är Sveriges ledande företag inom mobiltelefonåtervinning. Det är lätt att sälja din mobiltelefon till oss, och du kan tjäna upp till 3000 kronor samtidigt som du hjälper miljön.

Hitta din gamla mobiltelefon online

Sök eller bläddra efter din gamla mobiltelefon för att ta reda på hur mycket den är värd. Sedan behöver du bara ge oss dina uppgifter.

Skicka din mobiltelefon till oss!

Ladda ner den portobetalda adressetiketten och fäst den på ett lämpligt emballage, lägg telefonen inuti paketet och lägg det på brevlådan.*

Sälj min telefon nu!

*När du använder dig av den portobetalda adressetiketten kan du inte köpa några tilläggstjänster (t.ex. rek. eller mottagningsbevis). Om du föredrar att skicka din telefon till oss som rekommenderad försändelse, eller köpa mottagningsbevis får du gärna använda en egen etikett och betala frakten själv.

Luta dig tillbaka och invänta betalning!

När vi har testat din gamla mobiltelefon och bekräftat att den uppfyller våra regler och villkor ska vi överföra din betalning. Det är inte svårare än så att sälja en gammal mobiltelefon med Envirofone.

Om du har några frågor om att sälja mobiltelefoner till Envirofone, ta en titt på vårt supportcenter eller kontakta oss. Läs artikeln Vad händer med min gamla mobiltelefon? om du vill veta mer.

Varför använda oss?

  • Europas största återvinnare av mobiltelefoner
  • Vi betalar för trasiga telefoner
  • Vi har betalat ut över 880.000.000kr
  • Vi garanterar fullständig belåtenhet med priset, annars får du telefonen tillbaka UTAN EXTRA KOSTNAD

Our Recycling Beliefs

Ta reda på mer om hur vi ser på återvinning